Усіх зацікавлених запрошують до участі в онлайн-практикумі «Безпека у громаді від “А” до “Я”

Усі зацікавлені українці, котрим небайдужі питання безпеки у їхніх громадах, запрошуються до участі в онлайн-практикумі «Безпека у громаді від “А” до “Я”, який відбудеться 3 вересня 2021 року. Захід організовує ГО «Інститут миру і порозуміння» за підтримки МФ «Відродження».

Повідомлення про намір КВП «Комунальник» здійснити зміну діючих тарифів на вивезення твердих побутових відходів для населення міста

     Бахмацьке КВП «Комунальник» згідно «Порядку інформування споживачів про намір зміни цін/тарифів на комунальні послуги з обґрунтування такої необхідності», повідомляє своїх споживачів про намір здійснити зміну діючих тарифів на вивезення та знешкодження ТПВ для населення.

Повідомлення про намір здійснити  зміну діючих тарифів на централізоване  водопостачання та централізоване  водовідведення для споживачів, які не є суб”єктами господарювання у сфері централізованого водопостачання та централізованого водовідведення

     Керуючись Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 05.06.2018р. № 130 КП "Бахмач-водсервіс" доводить до відома споживачів інформацію про намір здійснити зміну тарифів на централізоване водопостачання та централізоване водовідведення. Діючі на сьогодні тарифи на централізоване водопостачання та централізоване водовідведення для всіх категорій споживачів встановлені рішенням виконавчого комітету Бахмацької міської ради від 01 березня 2019 року за № 47.

Виконання заходів обласної Програми розвитку малого і середнього підприємництва

      Обласною Програмою розвитку малого і середнього  підприємництва по Чернігівській області на 2021-2027 роки передбачено надання фінансово-кредитної підтримки суб’єктів малого та середнього підприємництва.

Як правильно відсканувати паперові трудові книжки (Інструкція для роботодавців та застрахованих осіб)

     Нагадуємо, що з 10 червня 2021 року набирає чинності Закон України від 5 лютого 2021 року № 1217-IX “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо обліку трудової діяльності працівника в електронній формі”.

Фестиваль «Пульс Гідності»

     Департамент соціального захисту населення обласної державної адміністрації інформує, що 24 серпня 2021 року у місті Києві вперше відбудеться фестиваль «Пульс Гідності».