До уваги керівників підприємств, організацій, установ, зацікавлених осіб - суб'єктів підприємницької діяльності, фізичних осіб!

     З метою пошуку потенційних інвесторів, залучення кредитної та технічної міжнародної допомоги пропонуємо долучитися до участі у грантових програмах у сфері:

Конкурс на заміщення вакантної посади спеціаліста І категорії відділу земельних ресурсів, екології та агропромислового комплексу виконавчого комітету Бахмацької міської ради

      Керуючись ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 10 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», відповідно до розпоряджень міського голови від 27.11.2020 № 85 «Про проведення конкурсу на заміщення вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування», від 22.06.2021 № 128 «Про оголошення конкурсу на заміщення вакантної посади спеціаліста І категорії відділу земельних ресурсів, екології та агропромислового комплексу виконавчого комітету Бахмацької міської ради», виконавчий комітет Бахмацької міської ради оголошує конкурс на заміщення вакантної посади:

Громади Чернігівщини навчатимуть ефективно управляти земельними ресурсами

Від теорії до практики ефективного управління земельними ресурсами» – таку назву має серія навчальних онлайн-вебінарів, які організовує Асоціація міст України у партнерстві з Всеукраїнською аеро-геодезичною асоціацією.

ДО ВІДОМА ЗЕМЛЕВЛАСНИКІВ ТА ЗЕМЛЕКОРИСТУВАЧІВ, ЯКІ ПРОВОДЯТЬ ГОСПОДАРСЬКУ ДІЯЛЬНІСТЬ НА ТЕРИТОРІЇ ГРОМАДИ!

Згідно чинного законодавства з метою моніторингу якісного  стану ґрунтів у 2021 році проводиться планове агрохімічне обстеження земель сільськогосподарського призначення на території Бахмацької міської територіальної громади.

Конкурс на заміщення вакантної посади провідного спеціаліста відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Бахмацької міської ради

     Керуючись ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 10 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», відповідно до розпоряджень міського голови від 27.11.2020 № 85 «Про проведення конкурсу на заміщення вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування», від 24.12.2020 № 117 «Про затвердження переліку питань на знання законодавства України», від 14.05.2021 № 97 «Про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади провідного спеціаліста відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Бахмацької міської ради», виконавчий комітет Бахмацької міської ради оголошує конкурс на заміщення вакантної посади:

ОГОЛОШЕННЯ про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора Бахмацького закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №4 Бахмацької міської ради

      Відділ освіти, сім’ї, молоді та спорту Бахмацької міської ради відповідно до наказу від 29 квітня 2021 № 75 «Про проведення Про оголошення конкурсу на посаду директора Бахмацького закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №4 Бахмацької міської ради та Курінського закладу загальної середньої освіти І-ІІ ступенів Бахмацької міської ради», з метою публічного і прозорого призначення на посаду директора Бахмацького закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №4 Бахмацької міської ради що знаходиться за адресою: Чернігівська область, м. Бахмач, вул. Богдана Хмельницького, 11, оголошується конкурс на заміщення вакантної посади директора Бахмацького закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №4 Бахмацької міської ради.