До Дня працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення

До Дня працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення

      Житлово-комунальне господарство міста – це надзвичайно важлива сфера для місцевого самоврядування та життя громади. Завдяки невтомній, щоденній та цілодобовій праці комунальників наше місто чисте та затишне, в оселях світло та тепло. Робочий день комунальника починається задовго до того, як оживає місто і закінчується тоді, коли більшість людей уже відпочиває.

Події Майдану у творчості поетів, письменників та художників,  які завітали до Бахмача

Події Майдану у творчості поетів, письменників та художників, які завітали до Бахмача

    Цього року минає п'ята річниця Майдану, масових розстрілів учасників революції гідності – події трагічної і, водночас, величної, що змінила Україну назавжди! Але, нажаль, кровопролитна боротьба за майбутнє України як незалежної і цілісної держави продовжується...

Передноворічна казка у хатинці Діда Мороза

Передноворічна казка у хатинці Діда Мороза

Новорічні та Різдвяні свята для кожного із нас надзвичайно  приємні, чарівні, сповнені подарунків та сюрпризів. І так уже давно повелося, що ми, дорослі, готуємо подарунки дітям: саме ті, про які писали в листах Діду Морозу, про які довго мріяли!  

Відкриття міської новорічної ялинки

Відкриття міської новорічної ялинки

  19 грудня у день святого Миколи Чудотворця у Бахмачі міський голова П.М. Шимко урочисто запалив вогні новорічної ялинки. Зустріти перші спалахи гірлянд на зеленій красуні, яка, до речі, зростає уже багато років на площі, прийшли і діти і дорослі. Святкова програма зі Святим Миколаєм підняла настрій усім присутнім.