Загинув Володимир Пирогов зі Стрільників

   І знову сумна звістка про загибель українського воїна, жителя нашої громади. Пирогов Володимир Іванович, житель с. Стрільники,  29.04.1970 р.н., загинув 5 листопада 2022 року під час виконання бойового завдання із захисту територіальної цілісності Батьківщини, в районі бойових дій на Донеччині.

Умови надання пільгових кредитів за обласною програмою «Власний дім»

Згідно діючої обласної Програми підтримки індивідуального житлового будівництва та розвитку особистого селянського господарства «Власний дім» на 2021 – 2027 роки, жителі сіл, селищ, селищ міського типу та малих міст Чернігівської області мають можливість отримати довгострокові пільгові кредити на наступні цілі:

Прощання з Володимиром Дзюбою

   Сьогодні в Стрільниках зібралися мало не всі жителі села. Тут провели прощальну панахиду над загиблим на війні Володимиром Дзюбою.

Привітали працівників культури

   Культура – це також дуже важливий фронт у боротьбі з ворогом. Заклади культури під час війни стали осередками волонтерства і гуманітарної допомоги. Працівники галузі не припиняли своєї роботи, а лише змінили та розширили її формат.

За тиждень на Чернігівщині виявлено 277 вибухонебезпечних предметів — інформація від ГУ ДСНС в області станом на ранок 7 листопада

   Триває розмінування території області. За минулий тиждень піротехнічні розрахунки ДСНС 58 разів залучалися до знешкодження вибухонебезпечних предметів та виявили і вилучили 277 таких предметів. Всього з початку воєнних дій вилучено 47772 вибухонебезпечні предмети.

Попрощалися з Олександром Скрильніковим

   Пекучим, невимовним болем був сповнений день сьогодні, 5 листопада. Саме цього дня родина та здавалося весь Бахмач проводжали в останню путь загиблого земляка, Героя – Олександра Скрильнікова.