Підготовка до опалювального сезону – одне з основних питань порядку денного виконкому

   Сьогодні відбулося чергове засідання виконавчого комітету міської ради. Першочергово говорили про підготовку до опалювального сезону, який проходитиме в умовах воєнного стану та на фоні дефіциту природного газу.

За тиждень на Чернігівщині виявлено 573 вибухонебезпечні предмети — інформація від ГУ ДСНС в області станом на ранок 3 жовтня

   Триває розмінування території області. За минулий тиждень піротехнічні розрахунки ДСНС 69 разів залучалися до знешкодження вибухонебезпечних предметів та виявили і вилучили 573 такі предмети. Всього з початку воєнних дій вилучено 45558 вибухонебезпечних предметів.

Бажаю здоров'я, шановні українці!

   Важливі події відбулись сьогодні у Туреччині – у межах візиту першої леді України, керівника Офісу Президента та інших наших представників.

Шановні освітяни Бахмаччини!

   Сьогодні двісті двадцять перша доба боротьби українського народу проти рашистів у повномасштабній війні. Але вже більше 8 років українці живуть болючими звістками, непоправними втратами, які ятрять душі та хвилюють серця, і водночас - з вірою в ПЕРЕМОГУ. За цей час наші воїни показали міць, мужність, героїчну відвагу та уміння відстоювати свої землі і незалежність, а народ України – продемонстрував світові справжню витримку та єднання.

Вітання з Міжнародним днем людей похилого віку та Днем ветерана

   Другий місяць осені починається з особливої дати. 1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, проголошений Генеральною Асамблею ООН, а в Україні це також і День ветерана.

Аграрії області наполовину виконали цьогорічний план посіву озимих колосових культур

    На Чернігівщині продовжується посів озимини. Станом на 26 вересня сільгосппідприємства засіяли 66,6 тис. га (або 50,7% до прогнозу) озимими колосовими культурами. Зокрема 57 тис. га — пшеницею, 7,4 тис. га — житом та 2,2 тис. га — ячменем.

Вітання міського голови зі Всеукраїнським днем бібліотек

     Дорогі бібліотекарі та поціновувачі книги, вітаю вас із Всеукраїнським днем бібліотек.     Завдяки цим установам зв'язок між людиною і книгою триває безліч століть, хоча нині її намагаються витіснинти сучасні гаджети, але книга завжди буде поза конкуренцією.