Увага! Важливо!

   Ворог продовжує знищувати об'єкти енергетики по всій країні. Та йому не зруйнувати нашої єдності.

КНП «Бахмацька міська лікарня» отримала для пологового відділення два сучасних інкубатори експертного класу для новонароджених

   КНП «Бахмацька міська лікарня» отримала для пологового відділення два сучасних інкубатори експертного класу для новонароджених Magic Loggia M ( Турція) та транспортний інкубатор mOm Essential виробництва Великобританії .

Жовтневий перерахунок пенсій у Чернігівській області: кому і на скільки підвищили виплати

   У зв’язку зі збільшенням з 1 жовтня розміру мінімальної заробітної плати – з 6500 до 6700 гривень – здійснено перерахунок мінімального розміру пенсій за віком певним категоріям громадян, які не працюють.

У сотню громад, які отримали сонячні панелі від американських благодійників, увійшла і Бахмацька громада

   Зусиллями команди ініціативних волонтерів з команди «Волонтери.Північ» 100 сонячних електростанцій від американської корпорації "Sunpower” та Європейської компанії "BayWa r.e. AG" надійшли в якості безкоштовної гуманітарної допомоги для України, більшість з яких надійшла до Чернігова і області, зокрема, по одній отримала кожна з громад Чернігівської області.

Благодійний концерт на підтримку ЗСУ

   Щодня, ризикуючи своїм життям, незламні захисники і захисниці виборюють свободу для України. Дякуємо Героям за відвагу, мужність та за кожен новий день! Ви – щит і міць нашої країни та всієї Європи!

Вшанували пам'ять загиблих Героїв

   З нагоди Дня захисників і захисниць України поклали квіти до могил загиблих Героїв у населених пунктах громади та пам’ятного знаку захисникам української державності у м. Бахмач. Цього ж дня відбулося відкриття меморіальної дошки на честь нашого земляка Олега Мартинова на фасаді будинку, де мешкав Герой.

Вітання міського голови Павла Шимка з Днем захисників і захисниць України

   Вітаю всіх захисників і захисниць України, які щодня роблять неймовірне, виборюючи нашу з вами ПЕРЕМОГУ у визвольній війні, з Днем захисників і захисниць України та Днем українського козацтва!