Прощання із загиблим героєм

   Завтра, 29 вересня 2022 року, відбудеться прощання з загиблим Героєм – Желєзним Іваном Михайловичем, який мужньо і сміливо боронив нашу рідну землю та кожного з нас.

Ще одна втрата...

Сьогодні стало відомо про загибель нашого захисника, щирого патріота, солдата Желєзного Івана Михайловича, 05.01.1976 року народження.

За тиждень на Чернігівщині виявлено 788 вибухонебезпечних предметів — інформація від ГУ ДСНС в області станом на ранок 19 вересня

   Триває розмінування території області. За минулий тиждень піротехнічні розрахунки ДСНС 108 разів залучалися до знешкодження вибухонебезпечних предметів та виявили і вилучили 788 таких предметів. Всього з початку воєнних дій вилучено 44181 вибухонебезпечний предмет.

Нова грантова програма підтримки бізнесу

Про зміни до надання грантів з урядової програми “єРобота” говорили на семінарі-зустрічі, яка відбулася 16 вересня  в приміщенні міської ради. Організаторами заходу виступили представники державної організації “Регіональний фонд підтримки підприємництва по Чернігівській області” спільно з представниками Ощадбанку, Чернігівської облдержадміністрації та Чернігівського обласного центру зайнятості.