Привітали працівників соціальної сфери

У першу неділю листопада в Україні відзначають День працівників соціальної сфери. Цьогоріч – в умовах воєнного часу. Тож сьогодні представники різних установ та організацій Бахмаччини, дотичних до розв’язання соціальних проблем, приймали теплі вітальні слова, квіти та почесні відзнаки з нагоди професійного свята.

Щирі слова вдячності працівникам залізниці у день професійного свята

   Працівники залізничних сполучень Бахмаччини завжди відзначалися професійною майстерністю, самовідданістю та  сумлінною працею. Та наразі щирі слова вдячності - кожному працівнику залізничної галузі не тільки за нелегку щоденну працю, а за той посильний внесок у нашу спільну Перемогу.

Аграрії області продовжують збирати пізні сільськогосподарські культури, на фініші – посів озимих зернових культур

   Загалом на 3 листопада зернові та зернобобові обмолочено на 339,9 тис. га (або 53% до прогнозованих обсягів збирання). Намолочено понад 1,7 млн тонн зерна при середньому рівні урожайності 48,7 ц/га.

Завтра відбудеться прощання із загиблим Героєм – Олександром Скрильніковим

   Бахмацька міська рада висловлює співчуття рідним та близьким Олександра Павловича Скрильнікова, який мужньо і сміливо боронив нашу рідну землю від російських окупантів та героїчно загинув за Україну.

Сімейні форми виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування

   Все найкраще, що є на Землі, починається з сім’ї. Без неї, як без природи, людство обійтися не може. «З родини йде життя людини» – говорить народна мудрість. Тут дитина робить свої найперші кроки, звідси вона виходить у широкий світ. У сім’ї вона навчається любові і добра.