Товариський хокейний матч

   2 лютого у Бахмачі на хокейному майданчику стадіону «Колос» відбувся товариський хокейний матч між ХК «Бахмач» та ХК «Ромни». Команди поділилися на "жовтих" та "синіх". За нашу команду грали: Микола Мицик (капітан), Роман Ігнатенко (воротар), Сергій Власенко, Юрій Ігнатенко, Олександр Малашенко, Віталій Шекера, Станіслав Ігнатенко, Володимир Єрохін.       Інтрига, з якою так чекали цього протистояння завершилася перемогою бахмачан з рахунком 15 : 6, але не варто підводити підсумки за закинутими шайбами, головне - той ажіотаж та емоції, які викликав матч.     Екзотичний для нашої громади вид спорту зібрав чималу кількість глядачів, які звикли спостерігати за подібними баталіями з екранів телевізорів. Жоден з глядачів не пожалкував про зроблений вибір, тим більше, маючи нагоду, якої годі шукати -відкриття XXIV зимової Олімпіади, яка відбудеться в Пекіні з 04 по 20 лютого 2022 року.  

Велике будівництво в Бахмацькій громаді

Школа у Григорівці — один з наймасштабніших проєктів президентської програми «Велике будівництво» на Чернігівщині. Загальна кошторисна вартість об’єкту — майже 69 мільйонів гривень. Заклад почали будувати ще у 2009 році. Проте через брак коштів будівельні роботи періодично зупинялись. Із 2019 року вони відновлені. Уже зведені стіни та перегородки, кроквяна покрівля, укладені перемички та плити перекриття, змонтовані віконні блоки, утеплені фасади, влаштовані внутрішні системи каналізації й водопостачання, частково — електромонтаж та опалення.

Земельні послуги на Гіді з державних послуг

Плануєте зареєструвати земельну ділянку, затвердити проєкт землеустрою або внести відомості про межі частини ділянки до Державного земельного кадастру? Гід з державних послуг підкаже як та за який час це можна зробити. 

Про основне із засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки

    На сьогоднішньому засіданні постійно  діючої комісії виконавчого комітету Бахмацької міської ради з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій розглянуто низку важливих питань.

До відома жителів громади

Про затвердження положення та складу конкурсної комісії з проведення конкурсу з призначення управителя багатоквартирних будинків в яких не створено об’єднання співвласників багатоквартирного будинку, співвласники яких не прийняли рішення про форму управління багатоквартирним будинком на території Бахмацької міської ради

Відбулося перше у цьому році пленарне засідання сесії Бахмацької міської ради

   Сьогодні, 27 січня, відбулося перше у цьому році чергове засідання 19 сесії Бахмацької міської ради. Головував на сесії очільник громади Павло Шимко. Для роботи у пленарному засіданні зареєструвалися 15 депутатів міської ради.

На Чернігівщині торік майже 2,5 тис. безробітних пройшли професійне навчання

   Протягом 2021 року 2463 безробітних набували нових професій та підвищували кваліфікацію за направленням обласної служби зайнятості. Усі - на замовлення роботодавців під конкретні робочі місця.

Підходяща робота для безробітних: 5 законодавчих аспектів

   Зареєстровані безробітні мають право, зокрема, на безоплатні послуги від територіальних органів Державної служби зайнятості (ДСЗ) з пошуку підходящої роботи та сприяння в працевлаштуванні. Про це зазначено в статті 44 Закону України «Про зайнятість населення» (далі - Закон про зайнятість населення). Що саме розуміється під поняттям «підходящої роботи»? Розкрити його суть дозволяють положення статті 46 Закону про зайнятість населення.

Пам’яті Героїв Бахмача і Крут...

    29 січня Україна вшановуватиме День пам’яті героїв, що загинули в битві під Крутами. Однак далеко не всі до цього часу знають, що саме бої за Бахмач, які відбулися 25-27 січня 1918 року, передували відомому бою під Крутами, що посідає особливе місце в національній історичній пам’яті.