22 лютого відбудеться перевірка системи оповіщення

   22 лютого на Чернігівщині пройде комплексна технічна перевірка системи централізованого оповіщення з передачею всіх команд та навчальних повідомлень цивільного захисту до керівного складу райдержадміністрацій, міськвиконкомів, територіальних громад та населення області.

Зустріч з представниками "Доброчину"

   Сьогодні відбулася зустріч членів виконавчого комітету Бахмацької міської ради з представниками Центру «Доброчин» - Олександром Підгорним та Наталією Дрозд. Ця зустріч була ініційована Бахмацькою міською радою, так як ми зацікавлені долучитися до кампанії «Race to Zero» («Гонки до нуля»), мета якої забезпечити здорове майбутнє для переходу до нульових викидів вуглецю.

36 питань опрацювали на засіданні виконавчого комітету

   17 лютого відбулося чергове засідання виконавчого комітету Бахмацької міської ради. Його провів міський голова Павло Шимко. На порядку денному опрацювали 36 питань. Серед важливого – надання дозволів на проектування будівництва свердловин з водозабірними колонками в селах: Курінь, Халимонове, Григорівка. Одноголосно затверджено Положення про забезпечення харчування за рахунок коштів Бахмацької міської територіальної громади учасників спортивно-масових заходів, навчально-тренувальних зборів, відрядження спортсменів і команд громади.

Шановні жителі Бахмаччини!

   У зв’язку з посиленням загроз безпековій ситуації в Україні через масштабне розгортання російських військ на державних рубежах кожного мешканця громади хвилює питання організації та забезпечення територіальної оборони.   Важливо знати, що відповідно до ЗУ «Про національний спротив» формування національного спротиву та сил територіальної оборони проходитиме в декілька етапів:

Світлій пам'яті Юрія Бутусова...

16 лютого - трагічна дата для усієї Бахмацької громади. Адже 7 років тому, 16 лютого 2015 року, героїчно загинув наш земляк,  мужній воїн і щирий патріот України Юрій БУТУСОВ.    Любов до рідної землі прикрашає кожну людину, а воїни, які поклали заради України найдорожче,  - своє життя, залишаться жити у народній пам'яті та у наших серцях.

День єднання на Бахмаччині

Я єсть народ, якого Правди сила ніким звойована ще не була. Яка біда мене, яка чума косила! — а сила знову розцвіла.

Вшанували воїнів-афганців

   15 лютого в Україні відзначається День вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 33 річниця виведення військ з Афганістану. Військовий обов‘язок у «гарячих точках» гідно виконували і наші земляки. Щороку ми віддаємо данину пам’яті та поваги загиблим, висловлюємо слова підтримки живим. Тож напередодні,14 лютого, в Будинку дитячої та юнацької творчості відбулась традиційна зустріч воїнів-афганців та концертна програма «Згадаймо, друже, Афганістан».

     Турнір з настільного тенісу

    Настільний теніс вважається одним із найпопуляр­ніших видів спорту у світі. Людина, яка грає в настільний теніс, не лише підтримує свою фізичну форму, а й розвивається інтелектуально, адже під час гри потрібно постійно аналізувати ситуа­цію, миттєво обирати тактику та ефективно застосовувати різні технічні прийоми.

Про головне із засідання двадцятої сесії

 Двадцята сесія Бахмацької міської ради відбулася сьогодні, 9 лютого. Її скликали у зв’язку з нагальною потребою внесення змін до бюджету громади, проект якого (зі змінами) детально обговорили й узгодили напередодні на засіданні профільної бюджетної комісії. Першочергово ці зміни були обумовлені необхідністю передбачення співфінансування з місцевого бюджету в сумі 3,5 млн грн  на реалізацію соціально важливого для громади проекту – будівництва школи в с. Григорівка, що реалізується за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку в рамках президентської програми «Велике будівництво».