З 15 лютого 2023 року на Чернігівщині встановлено заборону на вилов щуки

   Чернігівський рибоохоронний патруль повідомляє, що з 15 лютого 2023 року, відповідно до нових Правил любительського та спортивного рибальства, у всіх рибогосподарських водних об'єктах встановлюється заборона на вилов щуки на період нересту, яка діятиме до 31 березня.

Послуги служби зайнятості можна отримати онлайн

   Запис на прийом до фахівця здійснюється на вебсайті державної служби зайнятості через персональний кабінет. У кабінеті також відображається вся актуальна інформація щодо пошуку роботи, здійснення нарахувань, виплат тощо.

Вступ до ЗВО ДСНС України

Рятувальники Ніжинського районного управління запрошують юнаків та дівчат, які прагнуть отримати професію пожежного-рятувальника та готові стати на стежину професійних вогнеборців, вступати на денну форму навчання за державним замовленням до закладів вищої освіти Державної служби України з надзвичайних ситуацій - Національний університет цивільного захисту України (м. Харків), Черкаський інститут пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля та Львівський державний університет безпеки життєдіяльності. Правила прийому до закладів вищої освіти ДСНС України у 2023 році, розміщені на веб-сайтах відповідних навчальних закладів.

Рекомендації як забезпечити якісне та безпечне харчування у закладах освіти під час тривалого відключення електроенергії

      Внаслідок терористичних російських ракетних обстрілів енергосистеми України зазнають чималі пошкодження, що спричинило довготривалу відсутність електроенергії або віялові відключення систем електропостачання. І наразі актуальним постає питання зберігання харчових продуктів та продовольчої сировини вдома, в організованих дитячих колективах, на харчопереробних підприємствах, у закладах громадського харчування, підприємствах гуртової та роздрібної продовольчої торгівлі.