Графік виїздів мобільних медичних бригад

Мобільні бригади з вакцинації проти COVID-19 створені і працюють за підтримки ГС «Коаліція за Вакцинацію» в рамках проєкту USAID «Розбудова стійкої системи громадського здоров’я» задля підвищення доступу населення віддалених населених пунктів до щеплень та інших медичних послуг, а також задля профілактики хвороб серед літніх людей.

Інтерв’ю генерального директора Фонду соціального захисту осіб з інвалідністю Віталія МУЗИЧЕНКА

Сьогодні немає потреби громадянам, які постраждали внаслідок війни, виїжджати за кордон для протезування та реабілітації, оскільки механізм забезпечення допоміжними засобами реабілітації забезпечується в Україні за державні кошти», - зазначив генеральний директор Фонду соціального захисту осіб з інвалідністю Віталій МУЗИЧЕНКО в інтерв’ю Телемарафону «Єдині новини» 19 лютого 2023 року.

Долучайтесь до "Гвардії наступу"

Сучасна історія України пишеться зараз. Не спостерігай, дій! Заповнюй анкету добровольця і долучайся до штурмових бригад, які звільнятимуть місто Донецьк, Луганськ та інші окуповані території разом з Кримом. Гарантуємо бойові зіткнення на передовій. Ти сам обираєш бригаду та напрям наступу і гарантовано потрапляєш до однодумців. Захищай країну та своїх рідних, ставай добровольцем!

Важливу інформацію в умовах відсутності електроживлення допоможе дізнатися радіо

З метою інформування населення про життєво важливу інформацію в умовах відсутності електроживлення, Міністерство культури та інформаційної політики України нагадує інформацію про частоти радіопрограм Суспільного мовлення в кожному регіоні. Нижче — перелік радіочастот на Чернігівщині.

З 15 лютого 2023 року на Чернігівщині встановлено заборону на вилов щуки

   Чернігівський рибоохоронний патруль повідомляє, що з 15 лютого 2023 року, відповідно до нових Правил любительського та спортивного рибальства, у всіх рибогосподарських водних об'єктах встановлюється заборона на вилов щуки на період нересту, яка діятиме до 31 березня.