До уваги!

    Акціонерне товариство  «ОБЛТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО» (надалі – АТ «ОТКЕ»)  на виконання вимог порядку інформування споживачів про намір зміни цін/тарифів на комунальні послуги з обґрунтуванням такої необхідності, який затверджено наказом Мінрегіону від 05.06.2018 року №130 (надалі - Порядок), інформує споживачів про намір зміни тарифів на послуги з постачання теплової енергії, які надає АТ «ОТКЕ» .

Інформаційне повідомлення про проведення Громадського обговорення щодо перейменування об’єктів топоніміки (вулиць та провулків) в Бахмацькій міській територіальній громаді

   Оголошується початок Громадського обговорення питання про перейменування об’єктів топоніміки (вулиць та провулків) в Бахмацькій міській територіальній громаді. Пропозиції нових назв вулиць та провулків у населених пунктах громади попередньо опрацьовані та надані старостами старостинських округів Бахмацької міської територіальної громади.

Запрошуємо до анкетування

Міністерство соціальної політики України в межах реформування процесів надання соціальних послуг особам з інвалідністю працюс над створенням дісвої інклюзивної системи, спрямованої насамперед на забезпечення для осіб з інвалідністю всіх можливостей для реабілітаціі, гідного догляду (за необхідності), соціалізації, навчання, працевлаштування, досягнення економічної самостійності у безбар’ерному суспільстві.

До уваги мешканців Бахмацької громади!

   У червні мобільні медичні бригади виїжджатимуть до сіл громади за наступним графіком: 7 червня, з 13:00 до 16:00 с. Халимонове, ПЗ, вул. Центральна, 6

Військова служба за контрактом

   Другий відділ Ніжинського РТЦК та СП запрошує на військову службу за контрактом осіб рядового, сержантського та старшинського складу.