Запрошуємо на вакцинацію!

   КНП «Бахмацький міський центр первинної медико-санітарної допомоги» запрошує усіх охочих вакцинуватися проти COVID-19.

Це важливо!

Наразі КП «БАХМАЧ-ВОДСЕРВІС» працює у штатному режимі, але у зв’язку із загальними проблемами у електропостачанні, можливі аварійні зупинки насосного обладнання.

Оголошення про зміну тарифів на послуги з поводження з твердими побутовими відходами, які надає Бахмацьке КВП „Комунальник”

   На виконання п.6 ст.32 Закону України „Про житлово-комунальні послуги” Бахмацьке комунальне виробниче підприємство „Комунальник” інформує споживачів про зміну тарифів на послуги з поводження з  побутовими  відходами.     У відповідності до Рішення виконавчого комітету  Бахмацької міської ради від 21.10.2022р за №192 „Про встановлення тарифів  на послуги з поводження з твердими побутовими відходами для населення, бюджетних організацій та інших споживачів” Бахмацьким КВП „Комунальник” встановлені нові  тарифи, які будуть введені в дію з 01.12.2022 року.                                                                                                                  Населення:  112,80грн/м3 з ПДВ (з них: 92,70 грн/м3 за місяць із збирання та  вивезення ТПВ  та  20,10 грн/м3  за місяць із захоронення  ТПВ); -    з них для населення, де встановлені контейнери (упорядковані будинки) -20,30грн/люд. з ПДВ за місяць (в т.ч.16,69-грн/люд. із збирання та вивезення ТПВ; 3,61грн/люд. із захоронення  ТПВ); -    приватний сектор - 22,56 грн/люд. з ПДВ за місяць (в т.ч.18,54грн/люд. із збирання та вивезення ТПВ; 4,02 грн/люд. із знешкодження ТПВ).

Повідомлення про намір здійснити зміну діючих тарифів

  Керуючись Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 05.06.2018р. № 130 КП "Бахмач-водсервіс" доводить до відома споживачів інформацію про намір здійснити зміну тарифів на централізоване водопостачання та централізоване водовідведення шляхом коригування тарифів. Діючі на сьогодні тарифи на централізоване водопостачання та централізоване водовідведення для всіх категорій споживачів встановлені рішенням виконавчого комітету Бахмацької міської ради від 20 вересня 2021 року за № 224.

Діти війни

В Україні  діє державна інформаційна платформа Діти війни.