Навчальні заклади Бахмаччини отримали 340 планшетів

   Триває співпраця Бахмацької міської ради з міжнародними організаціями та фондами. Так, заклади загальної середньої освіти нашої громади отримали 340 цифрових планшетів, загальною вартістю 850 тис. гривень. Це допомога надійшла від Уряду Франції.

Мобільна амбулаторія для віддалених громад: як наблизити якісну медицину до пацієнта?

   Через війну в прифронтових селах та містечках зменшується кількість населення. Людям похилого віку, які залишаються у віддалених громадах, все важче дістатися до амбулаторій, що часто розташовані за десятки кілометрів від їх домівок. На нові виклики реагує і сфера охорони здоров'я. Зокрема, у 10 пілотних громадах України впроваджується мобільна медична послуга в рамках проєкту «Здоров'я без відстані: мобільна медицина для громад»,  що наблизить якісну та своєчасну допомогу пацієнтам у віддалених селах.

Попрощалися з Героєм - Миколою Кузьменком

   Війна продовжує наносити криваві та болючі рани від втрати життя українських воїнів. Сьогодні, 27 січня 2024 року, Бахмаччина попрощалася зі своїм Героєм – МИКОЛОЮ КУЗЬМЕНКОМ.

І знову втрата

   Маємо знову чорну звістку: на фронті загинув бахмачанин МИКОЛА КУЗЬМЕНКО.

Про головне із засідання 44 сесії

   Сьогодні на засіданні 44-ї сесії міської ради 8 скликання, яке провела секретар міської ради Ірина Левченко, розглянули 34 питання.

З Днем Соборності України!

   22 січня – День Соборності – це великий День для величного українського народу. На жаль, за свою волю до свободи Україна продовжує платити надзвичайно високу ціну. Українці продовжують захищати свою землю та зазнають тяжких випробувань у цій боротьбі.

Завершили облаштування Бахмацького молодіжного центру

   У місті Бахмачі завершили ремонт приміщення молодіжного центру, першого у громаді. Сучасний простір для молоді облаштували у приміщенні колишньої бібліотеки. Виконані будівельні роботи, і приміщення приведене до ладу. Раніше Георгій Якубовський, голова Молодіжної ради при Бахмацькій міській раді, написав грантовий проєкт, і громада отримала 500 тис.гривень на створення та розвиток Молодіжного центру «Синергія». Нагадаємо: з 192 заявок було відібрано 12, серед яких – заявка Бахмацької громади.