Благодійний ярмарок до Дня молоді

   Щиро запрошуємо вас відвідати благодійний ярмарок, присвячений Дню молоді! Захід відбудеться у суботу, 12 серпня о 16.00 на проспекті Дружби (м. Бахмач). Запевняємо вас, що ця подія не залишить вас байдужими, адже ми не тільки святкуємо, а й робимо все можливе задля нашої перемоги! Всі зібрані кошти будуть спрямовані на допомогу нашим захисникам, завдяки яким ми сьогодні маємо змогу проводити дані заходи. Маємо одну умову: ми наповнюємо вас позитивом та прекрасними емоціями, а від вас - допомога ЗСУ. Єднаймося, адже саме це робить нас сильнішими! Чекаємо!

До уваги жителів Бахмацької територіальної громади!

Бахмацька міська рада Ніжинського району Чернігівської області повідомляє про початок громадських слухань щодо врахування громадських інтересів у проєкті містобудівної документації «Детальний план території для проектування та будівництва зерносушильного комплексу на земельній ділянці з кадастровим номером 7420385500:07:000:0823, орієнтовною загальною площею 2,2500 га на території Курінського старостинського округу Бахмацької міської ради Ніжинського району Чернігівської області.»

Спільно Кемп їде в Бахмацьку громаду!

   З 3 по 6 серпня в місті Бахмач відбудеться креативна програма “Спільно Кемп.Громади” від громадського об’єднання “Культурна платформа Закарпаття” та Дитячого Фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні.