До високого сезону Укрпошта та eBay запустили спільну кампанію на підтримку українських МСБ

         Всі підприємці, що зареєструються на платформі з 25 жовтня до кінця року, матимуть спеціальні умови. Так, для нових бізнес-клієнтів комісія за магазин на eBay протягом перших трьох місяців складатиме 0%. Також вони отримають підвищені ліміти на виставлені для продажу товари, доступ до навчального курсу і супровід персонального менеджера, який допоможе налаштувати магазин і запустити промо товари. Деякі клієнти також зможуть отримати додатково до 200 безкоштовних оголошень та спеціальну підтримку від команди eBay. Щоб скористатися цією спеціальною пропозицією від Укрпошти та eBay експортерам достатньо перейти за посиланням та заповнити форму https://export.ebay.com/ua/ukraine_post/  

УВАГА! КОНКУРС НА ПРИДБАННЯ ЖИТЛА У КОМУНАЛЬНУ ВЛАСНІСТЬ БАХМАЦЬКОЇ МІСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ!

        У відповідності до рішення виконавчого комітету Бахмацької міської ради від 22.11.2021 №303 Комісія з розгляду питань придбання у комунальну власність Бахмацької міської територіальної громади житлового приміщення з метою включення його до фонду житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб (далі- Комісія) оголошує конкурс на придбання житла (квартири) на вторинному ринку в місті Бахмачі, Ніжинського р-ну, Чернігівської обл.

Конкурс на заміщення вакантної посади начальника фінансового відділу Бахмацької міської ради

       Керуючись ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 10 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», відповідно до розпоряджень міського голови від 27.11.2020 № 85 «Про проведення конкурсу на заміщення вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування», від 19.11.2021 № 260 «Про оголошення  конкурсу на заміщення вакантної посади начальника фінансового відділу Бахмацької міської ради», виконавчий комітет Бахмацької міської ради оголошує конкурс на заміщення вакантної посади:

Розпочинається конкурс «Invest-UP.CN» з відбору кращих інвестиційних проєктів або бізнес-ідей

   Участь у Конкурсі можуть взяти як фізичні, так і юридичні особи, які мають бізнес-проєкти,  реалізація  або  розвиток  яких  потребує  залучення  інвестиційних ресурсів.

З 25 листопада на Чернігівщині розпочинається заборона вилову раків

       З 25 листопада 2021 року відповідно до наказу Чернігівського рибоохоронного патруля від 12.11.2021 № 147-од розпочинається заборона на будь-який вилов раків у рибогосподарських водних об’єктах Чернігівської області.

Керівникам підприємств, установ, організацій

На виконання листа Державної екологічної інспекції у Чернігівській області, доводимо до відома про недопущення спалювання стерні, залишків сухої рослинності та опалого листя.

Результати конкурсу

Бахмацька міська рада повідомляє, що за результатами проведеного конкурсу з відбору суб’єкта оціночної діяльності конкурсною комісією прийнято рішення про укладення договору на проведення оцінки нежитлової будівлі, будинку культури по вул. Б. Хмельницького, 13 в м. Бахмач з Приватним підприємством “Десна-Експерт-М”