Буде проводитись підготовка та хлорування мереж водопостачання

    У період з 06.11.2023 по 12.11.2023 буде проводитись підготовка та хлорування мереж водопостачання. У зв’язку з цим можливі тимчасові перебої з подачею питної води та зниження тиску в мережі, тому просимо вас завчасно запастися питною водою. Просимо вибачення за тимчасові незручності.

ШАНОВНI АБОНЕНТИ!

   У ЗВ'ЯЗКУ З РЕМОНТНИМИ РОБОТАМИ НА ВОДОПРОВОДІ (заміна магістрального водогону) з 30.10.2023 о 8.00 год. по 01.11.2023 (ВКЛЮЧНО до кінця дня) БУДЕ ПРИПИНЕНА ПОДАЧА ВОДИ.

Передавайте показання газового лічильника зручним для вас способом!

   Клієнти ТОВ «Газопостачальна компанія «Нафтогаз України» можуть передати показання газового лічильника будь-яким зручним для них способом, незалежно від наявності інтернету чи доступності центру обслуговування клієнтів.

Оголошення про початок розробки Програми соціального та економічного розвитку Бахмацької міської територіальної громади на 2024 рік

   До уваги керівників підприємств, організацій, установ, суб'єктів підприємницької діяльності, фізичних осіб - підприємців, мешканців громади!

До уваги ветеранів російсько-української війни

   За ініціативою Українського ветеранського фонду Міністерства у справах ветеранів України, Соціологічна група «Рейтинг» проводить загальнонаціональне опитування. У рамках цього дослідження визначається актуальне ставлення суспільства до ветеранів російсько-української війни, потреби та можливі проблеми, з якими стикаються ветерани у цивільному житті.З метою виявлення конкретних потреб та проблем ветеранів, просимо заповнити форму  опитування за посиланням: