Працюватиме мобільний сервісний центр МВС України

29 вересня з 11 години  біля приміщення Бахмацької міської ради (за адресою: м. Бахмач, вул. Соборності, 42) працюватиме   мобільний сервісний центр МВС України. Серед основних послуг, що надаватимуться фізичним особам, - реєстрація та перереєстрація транспортних засобів; заміна посвідчення водія.

Важлива інформація!

   За інформацією Українського гідрометеорологічного центру протягом 10-11 вересня на території Чернігівської області очікуються значні дощі (І рівень небезпеки, жовтий). Загальна кількість опадів очікується близькою до місячної норми (в межах 30-70 мм). В місцях проходження сильних злив очікується формування значного місцевого та схилового стоку, стрімке підвищення рівнів води на малих водотоках із підтопленням понижених місць у населених пунктах внаслідок захаращення русел потічків та водовідвідних канав.

До відома бахмачан!!!

Зверніть увагу!!! На прохання бахмачан графік руху по маршруту № 5 ОНОВЛЕНО!!!

6,7 та 8 вересня - вакцина CoronaVac

КНП «Бахмацький міський центр первинної медико-санітарної допомоги» запрошує усіх охочих вакцинуватися проти COVID-19.

Про участь у вебінарі

З метою забезпечення реалізації державної політики щодо розвитку малого і середнього підприємництва, створення сприятливих умов для ефективного функціонування бізнес-середовища обласною Програмою розвитку малого і середнього підприємництва на 2021-2027 роки передбачені заходи щодо інформаційної та консультаційної підтримки суб’єктів бізнесу та осіб, які бажають розпочати власну справу.

Зверніть увагу!

З  2 серпня у  Бахмацькій амбулаторії загальної практики сімейної медицини розпочав працювати лікар-педіатр, з яким можна укласти декларацію,  – Стрижак Роман Олександрович.