Вищі військові навчальні заклади Міністрства оборони України запрошують на навчання

   Для тих, хто вирішив пов’язати своє життя з військовою кар’єрою та офіцерським званням, пропонується цілий перелік вищих військових навчальних закладів (ВВНЗ), в яких можливо отримати додатково до військової ще й цивільну спеціальність. Перевагою вищих військових навчальних закладів сьогодні лишається те, що навчання проводиться за найвищими державними стандартами, БЕЗКОШТОВНО!

Зверніть увагу!

   Ніжинська районна військова адміністрація доводить до відома мешканців району, що до п'ятниці включно Збройні сили України будуть проводити тренування, переважно в другій половині дня (з 15.00 год і орієнтовно до 17.30 год).

Важливо знати

   Повідомляємо, що у касах відділень Ощадбанку з 8 квітня можна зняти будь-яку суму готівки, як по банківських картках Ощадного банку, так і по іменних картках інших банків(з документами, які посвідчують особу).

До уваги жителів Чернігівщини, які втратили документи, що посвідчують особу

   Протягом воєнного стану ви можете скористатися послугою єДокумент у додатку Дія. Він містить всю необхідну інформацію для ідентифікації та може використовуватися для посвідчення особи.

Допомога для родин військовослужбовців

   Завтра, 5 квітня, з 10.00 у приміщенні колишньої друкарні (біля Танку) продовжуємо видавати гуманітарну допомогу у вигляді продуктів харчування родинам військовослужбовців, які були призвані через 2 відділ Ніжинського РТЦК та СП (колишній Бахмацький військкомат) і зараз захищають нас на фронті. Родини, рідні яких воюють, але були призвані не у нашому місті, також можуть звернутися за допомогою.

Потрібна допомога!

   Для жінки, яка зараз знаходиться в пологовому відділенні в тяжкому стані, терміново потрібен препарат "Гінопрал". Просимо, у кого є в наявності ці ліки, допомогти врятувати дитину.

ОГОЛОШЕННЯ

    Територіальній обороні потрібне тепле взуття та одяг різних розмірів, необхідних для несення військової служби ( бушлати, теплі штани). Збір одягу здійснюється на першому поверсі міської ради.

Національний роумінг

   Мобільні оператори «Київстар», Vodafone та lifecell разом Мініцифрою, ДССЗІ, НКЕК України та «Телас» оголосили про запуск національного роумінгу в Україні. Це означає, що абоненти зможуть перемикатися на мережу інших операторів, якщо немає можливості використовувати сигнал свого мобільного оператора.