Шановні мешканці громади!

   З 16 серпня у Центрі надання соціальних послуг за адресою: вул. Вернадського, 7( колишнє приміщення вечірньої школи) розпочинається видача продуктів харчування переселенцям, які тимчасово проживають у м. Бахмач. Внутрішньо переміщеним особам, які мешкають у сільській місцевості, продуктові набори буде передано у старостинські округи протягом тижня.

До уваги споживачів тепла!

   АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «ОБЛТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО» (надалі - АТ «ОТКЕ») на виконання вимог Наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 05 червня 2018 року № 130 «Про затвердження Порядку інформування споживачів про намір зміни цін/тарифів на комунальні послуги з обґрунтуванням такої необхідності» (надалі - Порядок), інформує споживачів про намір зміни тарифів на послуги з постачання теплової енергії; на теплову енергію, її виробництво, транспортування  та постачання, які надає АТ «ОТКЕ».

Про визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території Бахмацької міської територіальної громади

   25 липня 2022 року о 10-00 год. у приміщенні Бахмацької міської ради конкурсною комісією міської ради було проведено конкурс з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території Бахмацької міської територіальної громади.

Зверніть увагу!

   Повідомляємо, що без попередження міської ради з 30.06.2022 тимчасово припинено роботу Бахмацького сектору УДМС у Чернігівській області ( паспортний стіл). Отримати та оформити документи можна з 01.07.2022 у Ніжинському відділі УДМС у Чернігівській області.

Воєнний злочин

Воєнний злочин: сексуальне насильство під час війни