Оголошення про зустріч у Варварівці

   1 липня 2022 року об 11.30 у Варварівському сільському  клубі відбудеться зустріч з головою Бахмацької громади Павлом Шимком та кандидатом на посаду старости Пісківського старостинського округу Володимиром Цепухом.

Оголошення про зустріч у Пісках

   29 червня 2022 року о 16.00 у Пісківському будинку культури відбудеться зустріч з головою Бахмацької громади Павлом Шимком та кандидатом на посаду старости Пісківського старостинського округу Володимиром Цепухом.

Оголошення про проведення конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території Бахмацької міської територіальної громади

        Організатором конкурсу є виконавчий комітет Бахмацької міської ради (16500 Чернігівська обл. Ніжинський район м. Бахмач, вул. Соборності, 42)

Будуть хлорувати воду

   Повідомляємо, що у період з 20.06 по 25.06.2022 буде проводитися підготовка та хлорування мереж водопостачання, тож у  зв'язку з цим можливі тимчасові перебої  з подачею питної води та зниження тиску в мережі. Будь ласка запасіться питною водою. Просимо вибачення за тимчасові незручності.

ОГОЛОШЕННЯ про проведення конкурсу  

Бахмацька міська рада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади  - директора комунального закладу позашкільної мистецької освіти «Бахмацька школа мистецтв імені Андрія Розумовського» Бахмацької міської ради.

ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ ГРОМАДИ!

   У зв’язку зі зменшенням пасажиропотоку на автобусних маршрутах загального користування тимчасово, на період військового стану, вносяться зміни у розклади руху автобусів за маршрутами:

Гуманітарна допомога - багатодітним родинам

   КУ "Центр надання соціальних послуг" Бахмацької міської ради з 26 травня розпочинає видачу продуктових наборів багатодітним родинам, які проживають у місті Бахмачі.

До уваги мешканців громади!

Відповідно до Указу Президента України №69/2022 від 24.02.2022 року оголошено та проводиться загальна мобілізація. У зв'язку з військовою агресією російської федерації проти України та з метою забезпечення оборони держави, підтримання бойової і мобілізаційної готовності Збройних Сил України та інших формувань на підставі пропозиції Ради національної безпеки і оборони України, статті 65 Конституції України, додатку 1 Постанови КМУ «Про затвердження Порядку організації та ведення військового обліку призовників і військовозобов'язаних» від 07 грудня 2016 року №921 усім військовозобов'язаним, віком від 18 до 60 років, необхідно з'явитися до другого відділу Ніжинського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, за адресою: м. Бахмач, вулиця Шевченка, 38, для визначення призначення на воєнний час та уточнення облікових даних.

До уваги мешканців міста Бахмача!

З 16 травня поточного року тимчасово, на період воєнного стану, вносяться зміни у розклад руху по міському автобусному маршруту № 5

Зверніть увагу!

   КУ "Центр надання соціальних послуг" Бахмацької міської ради продовжує видачу продуктових наборів сім'ям, які мають дитину з інвалідністю.