"Дбаю про себе"

   Постратегувати, розібратися як же простори турботи про себе, про психічне здоров’я громади можуть існувати, як формувати, як доречно та правильно запроваджувати послуги з охорони психічного здоров’я мала на меті стратегічна сесія щодо створення простору психосоціальної підтримки «Дбаю про себе», котра відбулася на базі цифрового навчального центру Бахмацької громади в рамках реалізації проєкту USAID «Розбудова стійкої системи громадського здоров’я».

З Днем місцевого самоврядування!

   Сьогодні, 7 грудня, професійне свято відзначають ті, хто поєднав своє життя із місцевим самоврядуванням, хто працює на благо розвитку громади. Висловлюємо вдячність депутатам усіх рівнів, працівникам місцевого самоврядування, всім, хто демонструє професіоналізм і фаховість у роботі. Під час війни ваша відповідальність збільшилася в рази.

Оголошено збір на пікап

   До міської ради звернулася військова частина з клопотанням щодо придбання повнопривідного пікапу для підрозділу, який виконує завдання з охорони об’єктів критичної інфраструктури Ніжинського району.

Бахмацька міська лікарня отримала реанімобіль

   Триває співпраця з міжнародними благодійними організаціями. Цього разу Бахмацька міська лікарня отримала реанімобіль. Його оснащення дозволяє проводити реанімаційні заходи просто в авто і транспортувати тяжких пацієнтів. Адже час для перевезення хворих надзвичайно цінний, інколи йде на хвилини. Також додатково лікарня отримала й медичні засоби.

Вдячні волонтерам!

   З Міжнародним днем волонтера! З величезною вдячністю дякуємо кожному з вас.

32 роки тому українці підтвердили рішення про незалежність власної держави

   1 грудня 1991 року відбувся Всеукраїнський референдум на підтвердження Акта проголошення незалежності України. Вже другий рік поспіль ми святкуємо цю історичну подію в умовах повномасштабної відкритої війни РФ проти України, яка стала продовженням російської гібридної агресії з 2014 року.

Про роботу КНП "Бахмацький міський центр первинної медико-санітарної допомоги" - із звіту генерального директора Вікторії Петройтіс

    КНП "Бахмацький міський центр первинної медико-санітарної допомоги" обслуговує населення відповідно до заключених декларацій, всього населення  -25777, діти - 5067: