Співпраця з міжнародними благодійними фондами у галузі медицини

   Щодо медичних закладів, то КНП ««Бахмацький міський центр ПМСД» отримав грантові кошти від проєкту USAID «Розбудова стійкої системи громадського здоров’я» на суму 408 514,04грн, які спрямовані для облаштування кабінету вакцинації в рамках субпроєкту «Доступна, безпечна та зручна вакцинація». Кошти були спрямовані на придбання: медичного та комп’ютерного обладнання обладнання, меблів тощо.

У рамках співпраці з міжнародними благодійними організаціями

   Налагоджена співпраця Бахмацької міської ради з міжнародними благодійними організаціями та фондами у такий непростий для країни період дозволяє об'єднувати ресурси, покращувати роботу у різних сферах та допомагає забезпечувати певний ритм життя громади.

Як зміниться розмір пенсій з 1 січня 2024 року

   Закон України “Про Державний бюджет України на 2024 рік” передбачає підвищення в 2024 році, зокрема, розмірів прожиткового мінімуму та мінімальної заробітної плати.

Шановні українці, добродії, друзі і звитяжці!

   Минає складний рік, котрий Бахмаччина, як і більшість українських громад , пройшла в єдності та співпраці з військовими підрозділами, волонтерами та нашими міжнародними партнерами задля посилення стійкості кожного з нас і прискорення Перемоги над ворогом, за яку найкращі Сини і Доньки України віддають життя...

Видатки з бюджету 2024 року на соціальний захист

Важливою ланкою бюджету громади є значні видатки (в сумі 13 млн 406 тис. грн) на сферу соціального захисту та соціального забезпечення, що спрямовані на реалізацію державної соціальної політики, направленої на підвищення розмірів соціальних стандартів і гарантій, забезпечення соціальної підтримки осіб і сімей, які її потребуватимуть.

Облаштування комфортного укриття

   За сприяння ГО «Істок» облаштовано меблями укриття Бахмацького закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ст. № 5. Також встановлено 3 очищувачі повітря в приміщенні.