Безкоштовні юридичні консультації від команди Благодійного фонду «Стабілізейшен Суппорт Сервісез»

Якщо вам потрібна юридична консультація з питань ваших прав та соціального забезпечення — заповніть коротку гугл-форму (https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSerHaOAtCGs-KpzuiBtxAilG8DP3eoZIsbGTDZ2gESzY3o9sQ/viewform )

Змінено розмір адміністративного збору за послуги

   З початку 2023 року — новий розмір адміністративного збору за реєстрацію/декларування місця проживання та зняття з реєстрації місця проживання (вимога Закону України “Про надання публічних (електронних публічних) послуг щодо декларування та реєстрації місця проживання”):

Зверніть увагу!

   Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 17.04.2019 № 373 “Деякі питання надання житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого палива і скрапленого газу у грошовій формі“ (у редакції постанови КМУ від 16.09.2022 № 1041) з 1 січня 2023 року пільги на житлово-комунальні послуги надаються виключно у грошовій готівковій формі органами Пенсійного фонду України.

 Отримати статус УБД можна трьома способами

        Міністерство оборони України завершило офіційну реєстрацію нормативно-правових актів, якими регламентується процес оформлення документів, які підтверджують статус учасника бойових дій під час відсічі повномасштабної агресії росії. 

ВАЖЛИВО!

Сигнали повітряної тривоги, реалії війни вносять корективи у наше звичне життя, а тому першочерговим пріоритетом команди ЦНАПу у місті Бахмач на сьогоднішній день є – Ваша безпека.

Особливості надання субсидій в умовах воєнного стану

Розпочався новий опалювальний сезон, а це означає, що уже з жовтня місяця жителі громади отримуватимують збільшені суми рахунків на оплату комунальних послуг. Частину цих сум родинам може компенсувати держава у вигляді субсидій, тому сьогодні детальніше поговоримо саме про це.