Уряд конкретизував зміни в умовах призначення житлових субсидій

     Уряд прийняв рішення щодо уточнення змін в умовах призначення житлових субсидій, запропонованих Міністерством соціальної політики. Постанова Кабінету Міністрів дозволить призначити субсидію на наступний період для понад 2,5 млн домогосподарств автоматично, без особистого звернення. І тільки 15 % домогосподарств необхідно буде оновити документи для її отримання (близько 460 тис. домогосподарств).

До уваги одержувачів субсидії

      З травня 2021 р. призначення житлової субсидії (у тому числі на наступний період) буде здійснюватись лише після подання нових заяви про призначення та надання житлової субсидії та декларації про доходи і витрати осіб, які звернулися за призначенням житлової субсидії .

Шановні мешканці Бахмацької територіальної громади!

    Постановою Кабінету Міністрів України від 17 лютого 2021 року №104 з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби СОVID 19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 продовжено дію карантину до 30 квітня 2021 року.

ПРИЗНАЧЕННЯ ВСІХ ВИДІВ СОЦІАЛЬНИХ ДОПОМОГ ТА КОМПЕНСАЦІЙ ВІДТЕПЕР ЧЕРЕЗ ВІДДІЛ "ЦНАП" ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ БАХМАЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

     З 01 СІЧНЯ 2021 РОКУ ЗАЯВИ ТА ДОКУМЕНТИ НА ПРИЗНАЧЕННЯ ВСІХ ВИДІВ СОЦІАЛЬНИХ ДОПОМОГ ТА КОМПЕНСАЦІЙ ПРИЙМАЮТЬСЯ ЧЕРЕЗ ВІДДІЛ "ЦНАП" ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ БАХМАЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ.

Компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги на непрофесійній основі

     Постановою Кабінету Міністрів України  від 23.09.2020 № 859 «Деякі питання призначення і виплати компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі» прийнято відповідний Порядок подання та оформлення документів, призначення і виплати компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі, в якому встановлено механізм призначення і виплати компенсації за догляд (далі — компенсація), що призначається фізичній особі, яка надає соціальні послуги з догляду без провадження підприємницької діяльності на непрофесійній основі, без проходження навчання та дотримання державних стандартів соціальних послуг (далі — фізична особа, яка надає соціальні послуги) особам із числа членів своєї сім’ї, які спільно з нею проживають, пов’язані спільним побутом, мають взаємні права та обов’язки (далі — соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі) та є: 

Уряд схвалив відповідну Постанову, якою започатковує експериментальний проєкт з реєстрації та зняття з реєстрації місця проживання в електронній формі.

     Уряд схвалив відповідну Постанову, якою започатковує експериментальний проєкт з реєстрації та зняття з реєстрації місця проживання в електронній формі.