На соціальній платформі єДопомога  можна подати заявку на грошову допомогу від міжнародних організацій

    Марина Лазебна, Міністр соціальної політики України, повідомила, що на соціальній платформі єДопомога (https://edopomoga.gov.ua) реалізована можливість подати заявку на отримання додаткової грошової допомоги від міжнародних організацій.

Нова послуга на Порталі Дія– Витяг з РТГ

   У Дії з'явилася можливість сформувати витяг про місце проживання з реєстру територіальної громади для цього вам знадобиться кваліфікований електронний підпис.

ОК-5 та ОК-7 у застосунку Дія

   На Diia Summit ми презентували довідки ОК-5 і ОК-7 у застосунку. Це довідки про трудовий та страховий стаж, які потрібні для влаштування на роботу, призначення пенсії, нарахування лікарняних тощо. І тепер їх можна отримати просто в телефоні!

ВИТЯГ З ДЗК: ВИМОГИ ДО ОФОРМЛЕННЯ

Шановні відвідувачі. звертаємо вашу увагу на те, що при замовленні адміністративної послуги «Надання відомостей з Державного земельного кадастру у формі витягу з Державного земельного кадастру про земельну ділянку», такий витяг не прошивається.

 єПідтримка в Дії: як отримати 1000 гривень від держави.

Президент України ініціював програму підтримки бізнесу, який найбільше постраждав під час пандемії. Уряд ухвалив постанову щодо програми єПідтримка. Як вона працюватиме в Дії, дізнайтеся з сайту https://e-aid.diia.gov.ua/

Суб'єкт господарювання має можливість отримувати адміністративні послуги дистанційно

         Суб'єкт господарювання має можливість отримувати адміністративні послуги, що надаються Державною службою України з надзвичайних ситуацій, дистанційно в електронному вигляді.

Соціальні послуги на Гіді

Отримання державних послуг має бути простим та зручним — особливо якщо йдеться про соціальні послуги. Тепер не обов'язково ходити в держоргани, щоб дізнатися, як отримати соціальні виплати. Це підкаже Гід із державних послуг.